Hasselt

wijzigen
Reserveren

Franchisenemer worden?

Apéro Boules wil uitbreiden en biedt geïnteresseerden de kans om hun eigen Apéro Boules vestiging op te starten. Wil je graag je eigen commerciële activiteit opzetten en genieten van een veiligheidsnet?  Als franchisenemer geniet je van onze expertise, ervaring en netwerk. Je houdt je kosten onder controle dankzij de ervaring van de franchisegever, je wordt opgevolgd bij belangrijke beslissingen, en last but not least, je wordt opgenomen in het beproefde en vermaarde “Apéro Boules” concept.

Ben jij commercieel, dynamisch en praktisch aangelegd? Heb je reeds ervaring in de horeca- of leisurebranche? Wil je graag je eigen zaak runnen zonder daarom het concept te moeten uitvinden? 

Ben jij die ondernemer met ambitie voor een eigen vestiging of ben jij op zoek naar een uitbreiding/ vernieuwing binnen je huidige onderneming? Kies dan voor Apéro Boules.

Voor meer informatie mail naar: info@aperoboules.be

Apéro Boules is actief in België en in Nederland (onder de naam BoulesBitesBar) als horeca exploitant van Indoor Jeudeboules belevingen. Vanaf de opening van onze eerste vestiging heeft Apéro Boules altijd een toonaangevende rol vervuld binnen de sector. Apéro Boules staat voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Jeudeboules belevingen.

De keten is met ruim 15 indoor vestigingen de grootste én snelst groeiende Europese horen keten van Indoor Jeudeboules belevingen. Je vindt onze vestigingen onder de formules Apéro Boules in België en BoulesBitesBar in Nederland. De vestigingen worden deels in eigen beheer geëxploiteerd en deels via franchise partners.

Een Jeudeboules beleving: dat staat voor gezelligheid. Een concept met een duidelijk concurrerende visie. Na intensief, uitgebreid onderzoek en ruime ervaring kiest Apéro Boules voor die vorm van Jeudeboules die de hoogste beleving biedt. Dus succes verzekerd! Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een top beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel. Bij Apéro Boules is Jeudeboules een complete beleving.

Volg ons:

Reserveren