Hasselt

wijzigen
Reserveren

Arrangementen

Apéro Boules is een ideaal uitje voor groepen.

De ultieme combinatie van Food, Drink, Jeudeboulen en gezelligheid in een urban ambiance. Speel Jeudeboules onder het genot van een hapje en een drankje met je vrienden.

Kortom, Apéro Boules is de ultieme locatie voor een vriendenuitje, een personeels- of bedrijfsfeest, een familiedag of een andere teamactiviteit. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor zakenlunches op ons groot zonnig terras of binnen in een urban ambiance setting. 

Voor groepen vanaf 10 personen kan je online je arrangement naar eigen wens samenstellen. Groepen kleiner dan 40 personen vragen we om online te reserveren. Indien je een groep van +20 personen bent en via mail wilt reserveren vragen wij om dit minstens 72uur op voorhand te doen.
Wens je meer info over de verschillende arrangementen, scroll dan even verder naar beneden.

De arrangementen zijn exclusief de baanhuur.


Voor groepen groter dan 30 personen of groepen met specifieke wensen, doen we graag een passend voorstel. Je kan je verzoek mailen naar hasselt@aperoboules.be

Apéro Boules is gelegen in het centrum van Hasselt, op de horecakade van Quartier Bleu. Wij zijn uitstekend bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Parkeren kan ondergronds in parking ‘Blauwe Boulevard’

Reserveren