Hasselt

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Hasselt
Hasselt

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

Apero Boules Hasselt

Vanaf 18 augustus 2021 geopend!

Het centrum van Hasselt heeft een nieuwe beleving op het gebied van horeca. 

Apéro Boules is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Food, Drink, Jeudeboules en gezelligheid in een Urban ambiance van 900m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Jeudeboulen, streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Tevens beschikken we over een groot terras aan het water. 

Au Revoir!

Arrangementen

Boules beleving

Apéro Boules is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.