Hasselt

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Hasselt
Hasselt

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

Apero Boules Hasselt

Het centrum van Hasselt heeft een nieuwe beleving op het gebied van horeca. 

Apéro Boules is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Food, Drink, Jeudeboules en gezelligheid in een Urban ambiance van 900m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Jeudeboulen, streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Tevens beschikken we over een groot terras aan het water. 

Au Revoir!

Arrangementen

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Teambuilding

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Wendy

Super lekker gegeten.
Leuk arrangement.
Aanrader!!!!!

Helemaal fantastisch

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Christel den Donker

Leuk om met familie vrienden collegas een balletje te gooien, te kletsen, te happen en lol te maken. Gezellige drukte, goed geregeld!

Genieten in een gave omgeving!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Denis de Ketelaere

Onder het genot van een aantal ballen. Geweldig voor alle leeftijden. Kom hier regelmatig en erg graag. Leuk personeel leuke omgeving. Lekker drankje en leuk spel. Tot snel.

Alle reviews

Boules beleving

Apéro Boules is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

Reserveren