Hasselt

wijzigen
Reserveren

SELECTEER JE LOCATIE

Hasselt
Hasselt

HOEVEEL PERSONEN

Shape Created with Sketch.
Shape Created with Sketch.

Apero Boules Hasselt

Het centrum van Hasselt heeft een nieuwe beleving op het gebied van horeca. 

Apéro Boules is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Food, Drink, Jeudeboules en gezelligheid in een Urban ambiance van 900m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Jeudeboulen, streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Tevens beschikken we over een groot terras aan het water. 

Au Revoir!

Bedrijfsuitje

Reviews

Lees eerdere ervaringen

Leuke plaats voor een event!

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Katleen

Samen met collega’s genoten we een aantal maanden geleden al van drankjes en hapjes terwijl we een balletje wierpen. Nu afgelopen zondag een fijne tijd beleefd met onze familie. Heel lekker gegeten (hoofdgerecht en dessert - mooi geserveerd ook)! Vriendelijke bediening, mooie plaats om te vertoeven.

Teambuilding

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Tom

We zijn hier op een donderdagavond geweest met een hele groep, wat een leuk concept!
Lekkere tapas en een mooi gevulde veggy burger!
Ook het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, met speciale dank aan Arno voor de fijne bediening met de nodige dosis humor.
Wij komen zeker terug!

Teambuilding

Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star

Wendy

Super lekker gegeten.
Leuk arrangement.
Aanrader!!!!!

Alle reviews

Boules beleving

Apéro Boules is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Uitje organiseren? Wij denken graag met je mee!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij arrangementen op maat aan. Deze kunt u online tijdens het reserveren naar wens samenstellen.

Reserveren Icon
Reserveren